Hej hej

Kom nyss hem från skolan. Det var en tråkig skoldag förutom på idrotten då jag och Maria körde följa john tillsammans och fumlade oss. Vad än jag gjorde fick hon göra likadant och när jag råkade snubbla och stuka foten gjorde hon likadant. Så roligt man kan ha med Anna. Jag är ganska trött och sömnig just nu. Har vänt på dygnet totalt, så på nätterna sitter jag vaken tills klockan fem på morgonen och när jag är tillbaka från skolan sover jag, här har du anledningen…. Duktigt, bravo!( …nat… ) Nejmen nu orkar jag inte vara vaken mer seriöst, kommer somna när som hälst så vi ses.

Okategoriserade

2 responses to Hej hej


  1. Albin Magnusson

    Bra info.

  2. Vilgot Eliasson

    Kul att du skrev om detta. Känner igen mig direkt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *