Jinxed

Otursdagen – Jinxed
Gårkvällen slutade inte som jag hade tänkt mig. Pesan: God natt älskling, när åker vi i morgon? Martin: Men jag ska vara hemma. Tack för den! Klockan var för sent och jag borde ha sovit sedan länge. Tyvärr måste jag stiga upp en timma tidigare när jag tar bussen. Min morgon började ganska bra. Jag var utvilad när jag vaknade och på gott humör. Sedan upptäckte jag att jag hade glömt min necessär i bilen. Men var tyvärr utan tid att hämta den. Jag väckte Martin för att skicka ut honom i kylan i kalsingar. Snäll som han är hjälpte han mig. Bristen på tid tvingade mig att hoppa över en stor del av sminket. Det blev spurt-prinsipesan. När jag kommer på att jag inte har kontanter till bussen. Snabbt springer jag till bankomaten, som spottar ut mitt kort, jag sprang runt till 3 olika bankomater men alla spottade ut mitt kort. KUL! Och där körde min buss förbi. Då var de bara att ringa Martin, som på sin lediga dag fick köra mig till Luleå kl. 07.00 på morgonen.

Martin till Pesan: Du borde kanske ha lite framförhållning

Pesan till Martin: FRAMFÖRHÅLLNING! Nu är du orättvis. Hur ska jag kunna ha framförhållning när du, kl. 23.00, säger att jag måste ta bussen. Ska jag dessutom gå till Bussen 20 min i förväg, just incase nåt händer, som tillexempel att mitt bankomatkort är trasigt för trehundrasjuttioelfte gångden!

1 reaktion på ”Jinxed

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *