Ang.

Jag blir så arg och irriterad! Alla dessa program och rubriker om “Det kungliga bröllopet”! Det har verkligen gått för långt.. Dessutom så betalar vi andra deras bröllop med våra skattepengar.. Och folk som frågar sig vart dom tar vägen hela tiden..? Eftersom dom är kungliga hela bunten borde dom väll ha tillräckligt med pengar för att kosta på sig ett bröllop? ETT BRÖLLOP.

Jag är emot monarkin (Det har jag blivit sedan allt detta hände.. Det föll sig in naturligt!), jag tycker att vi ska ha en president istället. Monarkin tonar ner Sveriges värde. Någon som håller med om det..?

Folk som ska köa och störa trafiken ännu mer i stan förstår jag mig inte på.. Vad är det för vits? Göra ett helvete för vi andra som inte bryr sig ett skit om Pisstorias bröllop? Nej, usch..

                                                                                              
                                               
                                                                                                 Kungafamiljen, go and fuck yourself!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *